Prodej rodinného domu 90 m², Pavlov

2 500 000 Kč

cena k jednání

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Představujeme Vám k prodeji rodinný dům/chalupu na místě obklopeném přírodou v obci Radnice nedaleko Loštic, jen asi hodinu pěší chůze od známého hradu Bouzova. Tento dům Vás okouzlí svým jedinečným vhledem do minulosti spojený s klidem venkovského života.

Domov, který má za sebou již skoro sto let historie, vás okouzlí svou autentičností a šarmem. V kuchyni a dvou pokojích si můžete užívat útulného tepla dřevěných kamen, které dodávají tomuto prostoru jedinečnou atmosféru.

Při vstupu z ulice se nachází vstupní zádveří s místem pro šatní skříně. Dále dům nabízí komfortní dispozici s dvěma ložnicemi, kuchyni spojenou s jídelnou a koupelnu vybavenou vanou i WC. Prostoru zde rozhodně není nedostatek - kromě obývací místnosti s kuchyní máte k dispozici i další místnost s přilehlou komorou, která vám poskytne ještě více úložného prostoru pro potřebné věci.

Pozemek, na kterém se dům nachází, má rozlohu 480 m2, u domu se nachází vzrostlá zahrada, na kterou se budete nejen v letních měsících těšit. Za domem se ještě nachází kůlna na dřevo a pro skladování zahradního nábytku.

Obec Radnice je obklopena malebnou přírodou a poskytuje klidné prostředí pro život a odpočinek. I přesto, že je zde pouze autobusové spojení, není to překážkou pro ty, kteří touží po klidném venkovském životě. Tato lokalita nabízí také další výhody, jako je například lesní školka a základní škola, což je ideální pro rodiny s dětmi, a další možnosti vyžití v podobě procházek a výletů do okolní přírody.

Pokud hledáte domov s bohatou historií, který vám poskytne klid a pohodu venkovského života, neváhejte a kontaktujte nás pro více informací a prohlídku tohoto úžasného domu v obci Radnice.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Žumpa, septik
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva
Konstrukce Zděná
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 15442050
Stav objektu K rekonstrukci
Plocha pozemku 480 m²
Plocha užitná 90 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost

TOPlist